Paino: 74kg

Pudotus: 3,5kg

 

Joka päivänä punnitsemisen negatiivinen puoli, 0,5kg enemmän kuin eilen. Syy voi olla liiallisessa suolassa, jota pippuripihveissä oli. Mutta en lannistu pienistä.

Viikonloppu meni hyvin, mutta kun palasin takaisin töihin olo ei ole ollut kovin hyvä. Ensinnäkin päätä särkee usein, erityisesti ruokailun jälkeen. Ja se kestää useita tunteja. Toisekseen... Aamupäivästä tunnen nälästä johtuvaa etovaa oloa ja vatsakipua. En ole tottunut nälkään, koska olen dieettiä ennen karpannut. Vaikka tässäkin proteiinia saadaan, se on niin myöhään päivällä ja ilman aamupalaa että se vaikuttaa vasta illaksi. Illalla ei siis tunne nälkää. Fyysinen työ vaatii aamupalan, ehdottomasti.

 

Kuuntelen kehoani ja päätän jättää dieetin 7 päiväiseksi. Nesteet sain jo hyvin liikkeelle, muutaman kilon pudotus on 100% enenmmän kuin ei mitään. Jonkun loppu on aina uuden alku. Aion tehdä oman ruokapäiväkirjan, ennakkoon jos vain suinkin voin. Veikkaan että sairaaladieetissä päivittäiset kalorit jäävät vain joihinkin satoihin. Alle tuhanteen joka tapauksessa. Nälkä ja kova kalorivaje johtaa yleensä ylensyömiseen dieetin loputtua. Nostan kalorimäärän 1200-1300 kaloriin. Proteiinin määrän pidän korkeana, lisäksi syön hedelmiä, marjoja ja kasviksia. Alkoholin kulutusta olis myös hyvä seurata...

 

Sairaaladieetti sopii ylipainoisille, jotka eivät tee fyysistä työtä, joudu olemaan herätestään syömättä 7 tuntia. Mulle riittää nyt se 7 päivää, katsotaan vaikka sitten syksyllä jos jaksaa vetää sen viikon taas. Aion jatkaa kuitenkin blogiani, jos tuon nimen voisi vaikka vähän muuttaa. "elisanlaihdutusblogi" Katsotaan... Keskiviikkona kirjoitan sairaaladieetin ansiosta tiputetut kilot ja sentit, sen jälkeen joka viikko kerron kuulumiseni ja painon(pudotuksen).

 

Tavoitepaino on 67kg. Niin lähellä, niin kaukana... Ollut jo 2 vuotta. Mutta täältä tullaan!