Paino: 75,6kg

Pudotus: 1,9kg

 

Olihan tuskaa odottaa lounasta! Aamu 5:den kahvi paahtoleivän kera ei paljoa auttanut ruokataukoon (klo 11.30) Päätä särki, heikotti ja pyörrytti. Mutta viimein kun pääsin syömään kinkku-kananmuna-öljy-sitruunamehusalaattini, maistui se taivaalliselta. Ja jälkiruoaksi mehukas päärynä. Tulen varmasti arvostamaan dieetin jälkeen kunnon proteiinipitoista aamupalaa. Olen tottunut syömään kahvin kanssa kananmunia ja/tai raejuustoa ja sillä on pärjännyt hyvin ruokikseen asti.

Seitsemän pintaan söin mikrossa kuumennettua pinaattia johon pilkoin tomaatin. Maustoin tämän "herkun" pippurilla ja oreganolla. Täytyy sanoa ettei ollutkaan niin pahan makuista mitä odotin, pinaatin oma maku jäi erittäin miedoksi. Ja jälkkäriksi päärynä. Nams

Viikonlopun tulevat ruoat näyttävät erittäin hyviltä (4. ja 5. päivä), ainoa miinus on että sunnuntaina ei näköjään sitten kahvia juoda... Toisaalta hyvä ettei se osunut arkipäivälle, olisi tuskaa lähteä töihin ilman kahvin voimaa.

 

Jänskäämällä odottamaan huomisen vaa`n lukemaa, näin alkuvaiheessa on kivaa ja motivoivaa kun paino tippuu kovaa vauhtia. Vaikkakin se on nestettä, niin se on juuri vatsan kohdalta senttejä pois.