Paino: 73,3kg

Pudotus: 4,2kg

 

Ruokatauolla mussutin porsaan sisäfilettä, ilman mitään kastiketta tai edes salaattia. Ei ollut mikään kummoinen makuelämys. Kotiin laahustaessani aloin miettiä sairaaladieetin ohjeita: jos jatkaa yli 6:een päivään ja lopettaa dieetin saa aloittaa alusta vasta 3:en kuukauden päästää. Tämä kun on jo 7:s päivä niin tarvittavat happeningit, jos niitä on, ovat tapahtuneet kehossa. Siispä söin kotiin palattuani banaanin, raeujuustoa ja kahvin.  Tänään on vasta n. 500kcal syöty, ei sillä lihoamaan pitäisi siis päästä. Edelleen kyllä päätä särkee ja väsyttää, ehkä se huomenissa alkaisi parantumaan, toivon. Käyn aamulla vielä vaa`alla ja mittaan vyötärön ja lantion, katsotaan onko tällä päivällä jotain vaikutusta niihin. Jos painonpudotus vain jatkuu tuosta kilomäärästä, olisi enää reilu 6kg tiputettavaa.  Ja nyt voi ihan käsi sydämmellä sanoa ettei ole edes mitään kiirettä.  Vaikka se sen 0,5kg viikossa alkaisi tippumaan niin olisi hyvä.

 

Dieetin myötä liikunta on jäänyt erittäin vähiin. Kun ei kerta kaikkiaan jaksa! Kunhan nyt kehon toiminta tasaantuu jaksaa tehdä taas pitkiä lenkkejä koiran kanssa. Pyörää voisi myös alkaa kaivamaan autotallin uumenista niin sillä voisi myös alkaa tekemään lenkkejä.

 

Ainoa positiivinen asia sairaaladieetistä on se, että paino tippuu todella nopeasti. Olen kuitenkin sitä mieltä että matka on tärkeämpi kuin päämäärä. Laihdutuksen ei tarvitse olla yhtä kidutusta ja kieltoja. Muuten voi käydä niin että ennemmin tai myöhemmin repsahtaa taas, kun ei enää jaksa. Päivään pitää kuulua ainakin 3 ateriaa, jotka sisältävät enimmäkseen proteiinia sekä hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja (kasvikset) ja rasvaa. Ja kyllä kahvi ihmisen tiellä pitää. Herkkupäivät kuuluvat myös laihduttajalle, kunhan pitää huolen etteivät viikon kalorimäärät ylitä sallittua.

 

Tästä on hyvä jatkaa.